0763-44 99 45

Gudmundvägen 7, Djursholm

©2019 by MM Medicinskfotvård. Proudly created with Wix.com

Behandlingar

zonterapi
zonterapi

Fotvård

En omsorgsfull och skön behandling för dina fötter

Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad och en genomgång av dina fötter. Därefter nagelvård, klippning, rensning och formning av naglarna. Behandling av eventuella förhårdnader, hälssprickor, nageltrång och frysning av vårtor. Lackning ingår. Fotvårdsbehandlingen avslutas med en skön fotmassage.

700 kr 1 h


Fotvård Lyxbehandling

En omsorgsfull och skön behandling för dina fötter

Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad och en genomgång av dina fötter. Därefter får fötterna en skön peeling, nagelvård, klippning, rensning formning av naglarna. Behandling av eventuella förhårdnader, hälssprickor och nageltrång och frysning av vårtor. Lackning ingår. Fotvårdsbehandlingen avslutas med en skön fotmassage och underbensmassage.

900 kr 1,5 h

zonterapi
zonterapi

Fot och Underbensmassage

En skön och avslappnande massage

Behandlingen börjar med ett mjukande fotbad. Därefter masserar jag dina fötter och dina underbens mjukdelar med en ekologisk olja.

350 kr 30 min

Hembesök fotvård

En omsorgsfull behandling för dina fötter

Jag kommer hem till dig och gör fotvård. Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad och en genomgång av dina fötter. Därefter nagelvård, klippning, rensning formning av naglarna. Behandling av eventuella förhårdnader, hälssprickor och nageltrång och frysning av vårtor. Fotvårdsbehandlingen avslutas med en skön fotmassage.

900 kr 1 h