©2019 by MM Medicinskfotvård. Proudly created with Wix.com

Gudmundvägen 7, Djursholm

0763-44 99 45

Behandlingar

zonterapi
zonterapi

Fotvård

Unna dig en skön behandling för trötta fötter

Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad och en genomgång av dina fötter. Därefter nagelvård, klippning, rensning och formning av naglarna. Lackning med nagellack ingår. Behandling av eventuella förhårdnader, hälssprickor, nageltrång och frysning av vårtor. Fotvårdsbehandlingen avslutas med en skön fotmassage.

700 kr 1 h


Fotvård Lyxbehandling

Unna dig en skön behandling för trötta fötter

Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad och en genomgång av dina fötter. Därefter får fötterna en skön peeling, nagelvård, klippning, rensning formning av naglarna. Lackning med nagellack ingår. Behandling av eventuella förhårdnader, hälssprickor och nageltrång och frysning av vårtor. Fotvårdsbehandlingen avslutas med en skön fotmassage och underbensmassage.

900 kr 1,5 h

zonterapi
zonterapi

Fot och Underbensmassage

Unna dig en avslappnande massage

Behandlingen börjar med ett mjukande fotbad. Därefter masserar jag dina fötter och dina underbens mjukdelar med en ekologisk olja.

350 kr 30 min

Hembesök fotvård

Unna dig en skön behandling för trötta fötter

Jag kommer hem till dig och gör fotvård. Behandlingen börjar med ett mjukgörande fotbad och en genomgång av dina fötter. Därefter nagelvård, klippning, rensning formning av naglarna. Lackning med nagellack ingår. Behandling av eventuella förhårdnader, hälssprickor och nageltrång och frysning av vårtor. Fotvårdsbehandlingen avslutas med en skön fotmassage.

900 kr 1 h